Under historiens gång har det det funnits ett antal greyhounds som dominerade kapplöpningssporten totalt. Några av de framgångsrika hundarna var dessa tre:

Ballyregan Bob

Det är den allra mest framgångsrika greyhounden och föddes i maj år 1983 i Brighton, England. Han var oerhört överlägsen sina konkurrenter på ett sätt som närmast kan jämföras med Usain Bolt bland mänskliga löpare. Ballyregan Bob hade en fantastik uthållighet på banan. Man brukade säga att om han dök upp så vann han och det med lätthet. Hans tränare hette George Curtis och hävdade att han aldrig hade sett en snabbare hund, och att endast otur skulle kunna stoppa Ballyregan Bob från att vinna. Under 1986 vann han 41 av 43 starter och att tippa pengar på honom sades vara lika säkert som att sätta in dem på banken.

Mick the Miller

Mick the Miller föddes den 29 juni år 1926 på Irland men tävlade i England och ägdes av familjen Kempton. Trots att han hade en relativt kort karriär på endast tre år, blev han ändå något av en ikon för sporten. Bland annat lyckades han vinna 19 lopp i rad, ett av dessa var English Greyhound Derby. Han anses fortfarande vara en av de största genom tiderna inom sporten och har förekommit i flera filmer.

Scurlogue Champ

Scurlogue Champ var en svart greyhound född i juli 1980 på den engelska landsbygden i Wexford. Uppfödaren hette Francis Kent och Scurlogue kom senare att tränas av Ken Peckham och George Drake. Han blev känd för sina starka avslut på långa distanser och publiken älskade honom och fascinerades över hans förmåga att ligga så långt bak i början av loppet men ändå hinna ikapp och vinna på slutet. Under sin karriär hann han sätta 20 banrekord. Av 63 starter vann han 51 och som mest vann han 19 lopp i rad.