leonbergers

en lista över de 15 bästa hundfodermärkena i världen

LEONBERGERS

Hundfodertillverkare med störst popularitet

Om du vill hålla din hund frisk måste du ge den en högkvalitativ diet. Efter att ha adopterat en valp börjar de flesta husdjursägare efterforska den bästa hundmaten för sin valp eller vuxna hund. Det finns 101 av världens mest populära hundfodermärken listade nedan.

Det finns dock några punkter som måste klargöras först. Det har inte gjorts någon undersökning om hur många enheter av dessa hundmatsprodukter som har sålts i tegel- och murbrukshusdjurshandlare innan de listades här. Det här är åtminstone en lista över några av de mest populära hundfodermärkena.

En annan sak att tänka på är att bara för att dessa hundmatsföretag är välkända betyder det inte att de är bland de bästa, eftersom försäljningsvolymen inte har något att göra med produkternas näringsvärde.

Endast ett litet antal företag producerar den typ av hundmat som har visat sig vara den hälsosammaste, FDA-godkända och USDA-certifierade. En artikel med titeln Holistic Dog Foods Best for Dogs har diskuterat det.

Om du istället letar efter en lista över hundmat som rekommenderas av veterinär, kan du kolla in Veterinär rekommenderad hundmat.

Slutligen, utan vidare, här är en lista över 101 av världens mest populära hundfodermärken. Detta är för alla er hundägare där ute som är nyfikna.

15 av världens mest populära märken av hundmat.

Hej Prairie Canine Formula med rostad bison och vilt från Taste of the Wild Dry Dog Food

Vargliknande hundmat för hundar av alla storlekar och raser är skapad utan spannmål och innehåller magert kött av vilt och bison med låg fetthalt och grönsaker och frukter för antioxidanttillförsel, stöd till immunsystemet och proteinrik näring. Kom med tjutet!

En 2smak av Wild Pacific Stream Dog Food

Detta spannmålsfria torrfoder för hundar ger en högprotein, antioxidantrik kombination av frukt, grönsaker och lax för hundfiskaren i oss alla. Även en Grizzly skulle njuta av smaken och hälsofördelarna som denna maträtt har att erbjuda. Jag hade ett fantastiskt fiske! Dessutom, enligt data från flera online-återförsäljare, som Amazon, är detta ett av de mest populära märkena av hundmat som husdjursägare köper online.

Wellness CORE Naturligt spannmålsfritt hundfoder 3

Detta är Wellness COREs ursprungliga formulering av spannmålsfria proteiner och antioxidanter, inklusive grönsaker, frukt, kyckling, kalkon och lax, samt lin-omegaoljor. Naturligt glukosamin och kondroitin ger ledstöd i denna produkt. Crockpot-måltider, till exempel.

Nötkött och ris recept 4Diamond Naturals torrfoder för vuxna hundar

Hundfoder för vuxna hundar består av en smakrik blandning av nötkött och fiskmjöl, antioxidanter, torkad frukt och grönsaker samt quinoa och korn. Omega 3 och sex fettsyror hjälper till att hålla pälsen och huden frisk. Detta är ett av de mest populära märkena av torrfoder för hundar som du kan köpa online.

Hundfoder 5Purina Pro Plan Focus

Denna formula är fri från vete, soja eller majs och är baserad på lax som är mager och innehåller mycket protein. Hundar med känslig mage kan ha nytta av att inkludera havre och rismjöl, medan de tillsatta fettsyrorna hjälper till att stärka deras päls och hud. Det är en berättelse om en jättefisk!

6Hill’s Science Diet Torrhundfoder för vuxna stora raser

Detta Science Diet-foder för stora hundar har länge varit en favorit bland veterinärer för dess förmåga att tillhandahålla en komplett och välbalanserad diet som innehåller ingredienser som riktig kyckling, kycklingmjöl, fläskfett, grönsaker, frukt och en liten mängd spannmål. ger också glukosamin och kondroitin som deras stora leder kräver. Det är viktigt att hålla en diet rik på mineraler och fettsyror för att bibehålla frisk hud och päls. Det är inget nytt under solen här.

Helt naturligt torrfoder för hundar 7Purina Pro Plan Savor

Kyckling är huvudingrediensen i vår mjuka och hårda kibble-kombination, vilket ger den en utsökt kycklingsmak samtidigt som den ger ris- och veteklifiber för ett hälsosamt matsmältningssystem och en tillfredsställande känsla av att vara mätt. Det optimala protein:fett-förhållandet bidrar till allmän hälsa och en hälsosam päls. Kuk-en-doodle-hund!

8Taste of the Wild Wetlands Dry Dog Food

Det här sällskapsdjursfodret har ett urval av rökt och rostat fjäderfä, främst anka, blandat med grönsaker och frukt för hunden som drömmer om att bli ett ankaktslabb. Detta spannmålsfria foder är säkert för alla vuxna hundar. Om den har en anks gång måste den ha en anksmak. Husdjursföräldrar föredrar detta hundfoder framför en massa andra, och placerar det på nummer åtta på listan över de mest populära hundfodermärkena.

Vuxen känslig mage och torr hundmat från 9Hills Science Diet

Denna diet baserad på torrt ris och kycklingmjöl kan vara precis vad din hund behöver för att hålla sin päls och matsmältningssystem i toppform. Förutom att hjälpa matsmältningen och absorptionen, finns dessa fyra spannmål och ärter i Science Dietens nyckelbeståndsdelarbidrar också till en frisk kropp och klar hud. Tröstande och välkänd.

Hundar & valpar Blue Buffalo Lifeguard torrfoder

Denna icke-fjäderfärätt, som är fri från soja, vete och majs, är gjord med en bas av lammkött och brunt ris. “Life source pieces”, som ger råkost näring, är också rika på antioxidanter, mineraler och vitaminer (tyvärr, inget blå buffelpris ingår). Det är alltid en bra idé. Hundägare kan snart behöva ge upp sin älskade Blue Buffalo efter färska rapporter om företagets ekonomiska svårigheter.

Filet Mignon och Porterhouse från 11Cesar 3,5 oz Multi-Pack Wet Dog Food

Varje fodral innehåller sex paket filet mignon och porterhouse-versioner av mjuk hundmat gjord av kyckling, nötkött och lever. Tunntarmen drar nytta av gluten, kolhydrater och mjöls vitamin- och mineralinnehåll. Ikväll är det biffkväll!

All Life Stages Hundfoder från 12CANIDAE

Detta torrfoder är gjort med kyckling, kalkon, lamm och fisk som de primära proteinkällorna, och det är lämpligt för hundars alla livsstadier, från valpar till seniorer. Förutom att ge ett brett utbud av vitaminer, mineraler och antioxidanter, innehåller denna mat också probiotika, som hjälper till med matsmältningen. Hunden äter yoghurt som har en köttsmak.

Adult Advanced Fitness Original Dry Dog Food från 13Hills Science Diet

Riktig kyckling, spannmål, grönsaker och vitaminer och mineraler ingår i denna formel, som liknar andra Hill’s-produkter. Den här produktens mest lojala konsument är en hund oavsett storlek och ras. Idrottare, visa oss vad ni har!

Konserverad vilt- och sötpotatisformel från Natural Balance® L.I.D. Limited Ingredient Diets®

Om du vill öka näringsinnehållet i torra småbitar, kan du lägga till detta konserverade hundfoder för viltkött och sötpotatis till mixen. Substans och matsmältningsstöd tillhandahålls genom att använda potatis istället för spannmål och baljväxter. Veterinärer och djurnäringsspecialister var avgörande i skapandet av detta läckra mellanmål. Förslut den inte!

Allt-i-ett hundfoder för vuxna: 15PEDIGREE

Glukosamin/kondroitin för ledhälsa, vitamin E och C för antioxidanttillförsel och stora småbitar ingår i mixen. För denna lågkostnadsprodukt är majs och kött- och benmjöl grunden. Rotfrukter, sojabönor, spannmål och baljväxter ingår också. Du har några fina vita tänder, eller hur?

BLI EN LEONBERGERKEEPER

Gå med i laget

Det största nöjet med en hund är att du kan göra dig narr med honom och inte bara kommer han inte att skälla på dig, utan han kommer att göra sig själv också narr.